Окупанти атакували Харків дронами-камікадзе – перші подробиці (доповнено)

Читать на русском
Під час повітряної тривоги, оголошеної на Харківщині, в обласному центрі було чути три вибухи. Російський дрон влучив в гуртожиток, там пожежа.
фото: ВВС

Війська країни-агресора завдали серію ударів дронами-камікадзе по Харкову та області сьогодні вночі, 1 серпня.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов та голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.

«Росіяни атакують Харків дронами. Вибухи лунають у Шевченківському районі. Вже три», - написав мер міста.

Водночас, Синєгубов також зазначив, що війська рф били Харковом і області. Він також закликав жителів регіону до закінчення повітряної тривоги залишатися в укриттях.

Згідно з даними ЗМІ, після серії вибухів у місті спостерігаються перебої зі світлом, також у деяких районах зникло водопостачання.

Згодом, мер Терехов додав, що російський дрон влучив в гуртожиток, там сталася пожежа. Загалом по Харкову зафіксовано щонайменше три «прильоти». Усі вони в середмісті.

«Один з дронів зруйнував два поверхи одного з гуртожитків. Там пожежа, працюють підрозділи ДСНС. Інформація про постраждалих наразі уточнюється», - йдеться у повідомленні мера.

Нагадаємо, у понеділок, 31 липня, внаслідок артилерійського обстрілу військами рф села Зоряне на Донеччині загинули двоє осіб, ще одна дістала поранення.

Також у Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару російських окупантів. За останніми даними, внаслідок атаки загинули шестеро людей. Ще 75 мирних жителів отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: