У шести областях очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Читать на русском
1 серпня в Україні буде достатньо спекотним. У деяких областях збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
фото ДСНС

Перший день серпня в Україні буде досить спекотним. У деяких областях три дні поспіль буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Про це повідомляється на сайті Українського гідрометцентру.

Температурні рекорди цієї зими свідчать про зміни клімату – синоптикТемпературні рекорди свідчать про зміни клімату, а тому у наступні роки зими в Україні можуть стати теплішими.

За даними синоптиків, 1-2 серпня високий ризик виникнення лісових пожеж існує у Тернопільській, Вінницькій та Донецькій областях. А 3 серпня до них приєднаються ще Хмельницька, Житомирська та Кіровоградська області.

Погода на 1 серпня

Як повідомила синоптикиня Наталія Діденко, 1 серпня в Україні буде по-справжньому літнім. Температура повітря у вівторок вдень становитиме +25+29 градусів, на сході та південному сході +29+32 градуси.

Дощі з грозами пройдуть на півдні, від центру на схід (на сході ввечері). У західних областях завтра обійдеться без опадів.

У Києві серпень розпочнеться підвищенням температури повітря, завтра у столиці до +27, +28 градусів. Дощі можливі, але незначні.

Нагадаємо, у липні в Києві було встановлено «дощовий» рекорд. Також повідомлялося, що серпень буде складним для енергосистеми України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: