Окупанти продовжують обстрілювати Херсон: відомо про нових загиблих та поранених

Читать на русском
Російська окупаційна армія з самого ранку обстрілює Херсон та область. За останніми даними, у Херсоні внаслідок обстрілів загинули четверо людей, 17 мирних жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості.
Фото: ДСНС

Російська окупаційна армія з самого ранку обстрілює Херсон та область.

Про наслідки ворожих ударів розповів голова місцевої ОВА Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі.

Як росія била по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього рокуРосійські війська цього року щонайменше 15 разів влучали ракетами та безпілотниками по багатоповерхових житлових будинках в Україні. У яких містах та з якими наслідками – на інфографіці.

За останніми даними, у Херсоні внаслідок обстрілів загинули четверо людей, 17 мирних жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості. Крім того, у Бериславі також є один потерпілий.

«Наймолодшій постраждалій – лише 16 років. Дівчинку в тяжкому стані доставили до лікарні», – уточнив Прокудін.

Він додав, що один загиблий та шість травмованих – це працівники комунального підприємства, ще п'ятеро – волонтери.

«Така інтенсивність обстрілів пов'язана з ротацією ворожого війська лівобережжя. Росія поповнила свої сили, які до того розбили наші ЗСУ. Знищать і цих, але треба трохи почекати», – сказав глава ОВА.

Нагадаємо, вранці російські окупанти обстріляли центральну частину Херсона із РСЗВ «Град». Загинув працівник комунального підприємства.

Також сьогодні вибухи пролунали і в Кривому Розі – ворог вдарив містом двома ракетами. Одна потрапила до чотириповерхової будівлі навчального закладу, друга - до житлової багатоповерхівки. Є загиблі та поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: