Війська рф знову обстріляли Запорізьку область, є поранені

Читать на русском
За минулу добу російські окупанти завдали 79 ударів по 22 населеним пунктам Запорізької області.
фото Запорізька ОВА

Минулої доби російські окупанти здійснили 79 ударів по 22 населених пунктах Запорізької області. Внаслідок обстрілу постраждали двоє чоловіків.

Про це повідомив керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко у середу, 26 липня.

МАГАТЕ виявило протипіхотні міни на території Запорізької АЕСПредставники Міжнародного агентства з атомної енергії виявили протипіхотні міни на території Запорізької АЕС.

«61 артилерійський обстріл прийшовся по Гуляйполю, Залізничному, Левадному, Малій Токмачці, Малинівці, Степногірську, Кам'янському, Степовому, П'ятихаткам та іншим прифронтовим селам. Крім цього, 9 авіаційних ударів зазнали Оріхів та Новоданидівка, також зафіксовано 6 ударів з РСЗВ по Темирівці, Єгорівці, Новодарівці та 3 БПЛА-атаки по Ольгівському та Новодарівці», – написав він.

Внаслідок ворожого обстрілу Оріхова двоє чоловіків 50 та 55 років отримали поранення. Їх відвезли до лікарні для надання медичної допомоги.

Також за добу надійшло 34 повідомлення про руйнування приватних будинків, господарських споруд та інфраструктури внаслідок ворожих ударів.

Нагадаємо, у ніч на 26 липня росіяни атакували дронами місто Первомайський на Харківщині. Також ворог знову обстріляв Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: