Росгвардія провела навчання щодо придушення бунтів у рф та Білорусі – спротив

Читать на русском
Окупаційні спецпризначенці з Росгвардії провели навчання щодо придушення бунтів на території російської федерації та Білорусі.
Getty Image

Окупаційні спецпризначенці з Росгвардії провели навчання щодо придушення бунтів на території російської федерації та Білорусі.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупаційні спецпризначенці з Росгвардії провели навчання щодо придушення бунтів у рф та Білорусі. Розповідають, що вони проходили у два етапи: перший – протидія масовій непокорі мобілізованих і членів їх сімей, під час проведення заходів повної мобілізації населення рф. Другим етапом був захід на територію Білорусі для наведення «порядку» після «нанесення збройними силами України та Польщі ракетних ударів по таборах «вагнерівців».

«За задумом навчань, кількість особового складу терористичного ПВК становила 20 тис. чоловік», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міноборони України має у своєму розпорядженні дані про можливу підготовку нового бунту на території росії.

Також писали, що російські служби безпеки щонайменше за два-три дні попередили володимира путіна про те, що Євген Пригожин готує заколот. Було посилено безпеку на кількох стратегічних об'єктах, у тому числі в Кремлі, де було збільшено чисельність президентської охорони та видано більше зброї, але в іншому більше жодних дій не робили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: