Розвідка має дані про можливу підготовку нового бунту в рф – Юсов

Читать на русском
Представник ГУР зазначив, що в українській розвідці не розкриватимуть всю інформацію, щоб не полегшувати роботу ФСБ.
Фото: Укрінформ

Головне управління розвідки Міноборони України має у своєму розпорядженні дані про можливу підготовку нового бунту на території росії.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник відомства Андрій Юсов.

Що чекає на росію після бунту Пригожина: чотири сценарії від Atlantic CouncilПісля бунту Пригожина майбутнє росії може розвиватися за одним із чотирьох сценаріїв. Країною може продовжувати правити ослаблений путін, в рф з'явиться новий режим, буде громадянська війна або до влади прийде налаштована на реформи опозиція.

«Такі дані є. Але навіщо ми зараз будемо ними ділитися? Це ж зрозуміло, що нас навіть ФСБ може дивитися. І вони це із задоволенням записують. Не полегшуватимемо їм роботу», – сказав представник ГУР.

Юсов також припустив, що ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин ще повернеться до публічної сфери після свого невдалого заколоту.

«А чому ні? Конфлікт по лінії Пригожин – Шойгу нікуди не зник, як і не зникла більшість питань, які озвучувалися під час його «маршу справедливості». Заколот не перемогли, його просто «зарішали», – зазначив Юсов.

Нагадаємо, керівник ГУР Кирило Буданов наприкінці червня повідомив, що російська ФСБ після спроби збройного заколоту отримала завдання ліквідувати Євгена Пригожина.

Раніше президент США Джо Байден порадив Пригожину «стежити за своїм меню».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: