У Міноборони заявили, що військова ініціатива на фронті перейшла на сторону України

Читать на русском
Військова ініціатива на фронті перейшла на сторону Збройних Сил України. Кожного дня українські військові просуваються на певну відстань.
novynarnia.com

Військова ініціатива на фронті перейшла на сторону Збройних Сил України. Кожного дня українські військові просуваються на певну відстань.

Про це заявив заступник міністра оборони Володимир Гаврилов.

«В цілому, вся ініціатива зараз на нашій стороні. Це важливо для наших партнерів, особливо по лінії військових. Вони розуміють усі виклики, пов’язані зі змінами та іншими питаннями, є постійний обмін інформацією з партнерами, консультації на цю тему», – повідомив він.

Гаврилов відзначив, що намагання росіян просунутися на Куп'янському напрямку були лише відчайдушною спробою якось відтягнути наші сили з інших напрямків.

«Важливо, що ми кожен день просуваємось. Десь на 100 метрів, десь - на кілометр. Кожен день ми вигризаємо нашу територію, ми вигризаємо першу і другу лінії оборони там, де росія змогла щось побудувати», – наголосив заступник міністра.

Раніше писали, що директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс зберігає оптимізм щодо того, що Україна зможе просунутися вперед у ході контрнаступу. Його оцінка базується на розвідувальних даних.

Також повідомляли, що на Бахмутському напрямку українські військові проводять розмірений та поступальний наступ. Також наші бійці використовують маневр та тактичне новаторство, щоб знизити втрати до мінімуму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: