В тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи: деталі

Читать на русском
В Красногвардійському районі в тимчасово окупованому Криму у суботу, 22 липня, пролунали вибухи. Росіяни перекрили рух через Кримський міст.
Фото ілюстративнеfonar.tv

В Красногвардійському районі в тимчасово окупованому Криму у суботу, 22 липня, пролунали вибухи. Росіяни перекрили рух через Кримський міст.

Про це повідомляє «голова» окупованого півострова Сергій Аксьонов.

Відомо, що зранку у суботу, 22 липня, в Красногвардійському районі на тимчасово окупованому півострові пролунали вибухи. Так званий голова окупованого Криму Сергій Аксьонов, заявив, що нібито відбулась спроба нальоту безпілотників на інфраструктурні об'єкти.

«Співробітники МНС перебувають на місці для ліквідації можливих наслідків. Працюють усі профільні служби. Прошу дотримуватися спокою і довіряти тільки офіційним джерелам інформації», – йдеться у його дописі.

Місцеві жителі повідомляють, що після вибухів сталася пожежа на залізничній станції Елеваторна у селі Октябрьске.

Водночас рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово зупинили.

«Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки», - відзначили в інформаційному центрі з автомобільних доріг Криму.

Нагадаємо, у четвер, 20 липня, в районі двох аеродромів тимчасово окупованого Криму було чути вибухи.

Тоді як в ніч на 19 липня в Кіровському районі тимчасово окупованого півострова сталася пожежа на полігоні – там горів та детонував склад боєприпасів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: