Росіяни обстріляли село на Донбасі, серед поранених є діти

Читать на русском
18 липня, близько 19:30, російські агресори обстріляли приватний сектор с. Желанне Перше Покровського району - ймовірно, з реактивної артилерії.
Ілюстративне фотоGetty Images

У вівторок увечері, 18 липня, російські загарбники завдали удару по селу Желанне Перше Покровського району Донецької області, внаслідок чого поранення отримали 5 осіб, серед яких двоє дітей.

Про це Донецька обласна прокуратура повідомляє у соцмережах.

«Окупанти з артилерії обстріляли село на Донеччині – розпочато розслідування за фактом поранення 5 осіб, серед яких однорічний та 13-річний хлопчики», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, 18 липня, близько 19:30, російські агресори обстріляли приватний сектор с. Желанне Перше Покровського району - ймовірно, з реактивної артилерії.

Під ворожий вогонь потрапили двоє хлопчиків віком 1 та 13 років. Під час обстрілу діти грались у дворі приватного домоволодіння.

Окрім того, зазнали поранень ще троє людей: двоє жінок та чоловік віком від 34 до 62 років. Наразі всім постраждалим надається медична допомога.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК).

Нагадаємо, що російські війська атакували Авдіївку та ще три села Донецької області. Внаслідок атак загинули цивільні, є також постраждалі.

Також російська окупаційна армія обстріляла селище Дворічна у Харківській області. Внаслідок обстрілу загинув 72-річний чоловік. Ще одна мешканка Дворічної, 65-річна жінка, отримала осколкове поранення шиї та грудної клітки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: