У Британії вивчають захоплену в Україні російську техніку – ЗМІ

Читать на русском
Велика Британія досліджує захоплену українськими військовими російську техніку. Таким чином хочуть дізнатися, як захиститися від гіпотетичного майбутнього нападу.
Укрінформ

Велика Британія досліджує захоплену українськими військовими російську техніку. Таким чином хочуть дізнатися, як захиститися від гіпотетичного майбутнього нападу.

Про це пише Sky News.

Головнокомандувач Збройних сил Британії адмірал Тоні Радакін зазначив, що війна Росії проти України стала» тривожним дзвінком» для його збройних сил, вимагаючи від них бути швидшими та більш сміливими.

«Коли ми отримуємо російську техніку або техніку інших країн, що може становити для нас небезпеку в майбутньому, ми ділимося цими знаннями», – заявив він.

Своєю чергою міністр оборони Британії Бен Воллес описав Україну як «бойову лабораторію» для українських військ та їхніх західних союзників, які експериментують з новою зброєю та технологіями для боротьби з російськими загарбниками.

«Але у нас також є вчені, які розкривають деталі, які можуть бути в іншої країни, і це допомагає нам зрозуміти: як працює їхнє обладнання, як ми можемо перемогти його, як ми можемо мати ще кращу броню, як ми можемо порушити їхній зв'язок, як ми можемо гарантувати, що зможемо пробити їхній захист», − додав адмірал Радакін.

Тим часом за останню добу приблизно 710 окупантів ліквідовано в Україні. Загальні втрати російської армії становлять 239 тисяч 10 осіб.

Також повідомляли, що російські окупанти намагаються економити, щоб зберегти артилерійські снаряди на південному фронті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: