Росіяни атакували Південь України ударними БПЛА, у двох містах потужні вибухи

Читать на русском
Внаслідок нічної атаки Півдня України, за попередньою інформацією, постраждалих та загиблих немає.
Getty Images

Вночі 18 липня росіяни запустили по півдню України ударні безпілотники. Після оголошення повітряної тривоги в Одесі пролунали вибухи, а внаслідок ворожої атаки в Миколаєві виникла масштабна пожежа.

Про це повідомляє видання Думська, міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич та голова ОВА Віталій Кім у Телеграм-каналах.

В Одеській області була оголошена повітряна тривога через загрозу ворожих БпЛА і ракет.

Згідно з даними видання, в Одесі працювала ППО. Пізніше Думська повідомила, що, за попередніми даними, є збиття ворожих цілей.

О 02:40 місцеві канали повідомили про повторні вибухи в Одесі.

О 03:06 та о 03:20 знову було повідомлено про вибухи в Одесі.

О 04:00 та 04:02 в Одесі ще пролунали потужні вибухи.

Водночас, російські військові у ніч проти 18 липня атакували «Шахедами» Миколаїв, внаслідок чого у місті спалахнула пожежа. У місті пролунали вибухи близько другої години ночі.

Згідно зі словами Кіма, у Миколаєві, станом на 02:59, займаються приборканням вогню. Що стосується жертв, то попередньо їх немає.

Сєнкевич додав, що на одному з об'єктів виникла досить серйозна пожежа. Він додав, що на місці працюють рятувальники ДСНС. Керівник міста пообіцяв повну інформацію надати зранку.

Нагадаємо, що на Сумщині протягом минулої доби, 17 липня, росіяни обстрілювали прикордоння 39 разів, ворожих атак зазнали вісім громад області. Є загиблі серед цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: