Нічна атака дронами: у Повітряних силах розповіли про роботу ППО

Читать на русском
У ніч на суботу, 15 липня, російські окупанти атакували Україну ударними дронами типу Shahed. З шести цілей ППО вдалося збити чотири.
novynarnia.com

У ніч на суботу, 15 липня, російські окупанти атакували Україну ударними дронами типу «Shahed». З шести цілей ППО вдалося збити чотири.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Повітряні сили України.

Відомо, що у ніч на 15 липня противник атакував Україну шістьома ударними дронами типу «Shahed» з південного напрямку. Силами та засобами Повітряних Сил на півдні та сході було знищено чотири ворожі ударні дрони «Shahed-136/131».

«А протягом минулої доби 14 липня (окрім 16 «шахедів», збитих вночі) протиповітряною обороною знищено три розвідувальні БпЛА оперативно-тактичного рівня («Орлан», «Зала») та три ударні дрони типу «Ланцет», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, ворожі безпілотники двічі за ніч 15 липня атакували околиці Запоріжжя. Внаслідок чого постраждав чоловік, є руйнування.

Тим часом окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби відбулось 32 бойових зіткнення.

Також писали, що минулої доби, 14 липня, українські воїни ліквідували ще 590 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення росія втратила близько 237 180 своїх бійців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: