Уряд Сербії виділив Україні новий транш гуманітарної допомоги

Читать на русском
Уряд Сербії виділив Україні гуманітарну допомогу, яка буде направлена на подолання гуманітарної катастрофи після підриву Каховської ГЕС на Херсонщині.
Getty Image

Уряд Сербії виділив Україні гуманітарну допомогу, яка буде направлена на подолання гуманітарної катастрофи після підриву Каховської ГЕС на Херсонщині.

Про це повідомляє видання РТС.

Лондонська конференція з відновлення України: яке фінансування пообіцяли партнериУ Лондоні відбулася конференція з відновлення України. Яку фінансову підтримку пообіцяли партнери – на інфографіці.

Новий транш включатиме товари й ліки від Республіканської дирекції товарних резервів, а також Комісаріату у справах біженців та міграції. Також прийняли рішення про надання тимчасового захисту для українців, які постраждали внаслідок катастрофи в Херсонській області.

Крім того, уряд країни вирішив організувати спортивно-реабілітаційний табір для юнацької та дитячої команд Академії футболу «Динамо».

«Для цього Сербія виділила кошти на проживання, харчування, навчання та футбольні матчі», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, уряд Франції працює над розробкою багаторічного пакета цивільної допомоги Україні. Тоді як Корея цьогоріч збільшить допомогу Україні до 150 млн доларів. Йдеться не тільки про військову, але й про гуманітарну допомогу від азійської країни.

Також повідомляли, що Сполучені Штати нададуть Україні новий пакет гуманітарної допомоги вартістю 205 млн доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: