Зеленський провів координаційну нараду у Луцьку: що обговорили

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський у неділю, 9 липня, провів координаційну нараду щодо безпекової та соціальної ситуації на Волині.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 9 липня, провів координаційну нараду щодо безпекової та соціальної ситуації на Волині.

Про це йдеться у Telegram президента.

Відомо, що нарада відбулася у Замку Любарта в Луцьку. Під час зустрічі обговорили ситуацію у прикордонній Білорусі, посилення Сил оборони та безпеки України та усієї північної ділянки кордону, в кожній області. Також говорили про стан укриттів, бюджетне забезпечення та робочі місця на Волині.

Зокрема, начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко поінформував про облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд, а також про соціально-економічну ситуацію в області.

Тим часом голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко доповів про заходи з посилення захисту українсько-білоруської ділянки державного кордону на території Волині. А мер Луцька Ігор Поліщук поінформував учасників наради про забезпечення життєдіяльності міста та про оборонні заходи в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, у неділю, 9 липня, президент України Володимир Зеленський та президент Польщі Анджей Дуда зустрілися в Луцьку.

Напередодні, 8 липня, президент призначив бойового офіцера Олександра Півненка командувачем Нацгвардії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: