У лікарні помер чоловік, який застрелив двох людей в аеропорту Молдови

Читать на русском
У Молдові помер чоловік, якого підозрюють у вбивстві двох людей у Міжнародному аеропорту Кишинева. Про це повідомила пресслужба молдовської поліції.
Аеропорт КишиневаФото: Мирослав Ротар

Ввечері 3 липня стало відомо про те, що в лікарні помер Рустам Ашуров – громадянин Таджикистану, звинувачений у скоєнні смертельної стрілянини в аеропорту Кишинева.

Про це у Facebook повідомила поліція Молдови.

Зазначається, що 43-річний Рустам Ашуров, звинувачений у вбивстві двох людей в міжнародному аеропорту Кишинева минулого тижня, помер у понеділок ввечері. Причину смерті підозрюваного в поліції не вказали. Але, ймовірно, чоловік помер від поранень, отриманих під час затримання.

Стрілком виявився громадянин Таджикистану. За даними молдовських правоохоронців, у 2013 році чоловік скоїв на батьківщині подібний злочин і відбував покарання у пенітенціарному закладі, однак вийшов із в’язниці раніше за призначений йому термін.

Нагадаємо, вдень 30 червня чоловік, який приземлився рейсом із Туреччини і якому відмовили у в’їзді на територію Молдови, відкрив вогонь. За словами очевидця, стрілок зробив кілька пострілів у повітря і забарикадувався в приміщенні аеропорту.

Від завданих поранень загинув співробітник прикордонної поліції та інспектор служби безпеки аеропорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: