У США під час стрілянини у банку загинули четверо людей

Читать на русском
Чотири людини загинули, ще вісім отримали поранення під час стрілянини в одному з банків міста Луїсвілль.

У понеділок в банку в Луїсвіллі, штат Кентуккі, сталася стрілянина, внаслідок якої загинули п’ятеро людей, у тому числі і нападник.

Про це повідомляє CNN.

Представник поліції міста Пол Хамфрі повідомив, що підозрюваний помер на місці події. За його словами, четверо людей внаслідок стрілянини загинули, восьмерим надається допомога у лікарні.

Хамфрі додав, що стрілянина сталася у відділенні банку Old National. Стрілок, за попередньою інформацією, працював у цьому банку, але правоохоронці поки не встановили, чи був він чинним чи колишнім співробітником банку.

За даними поліції, правоохоронці вперше отримали сповіщення про стрілянину приблизно о 08:30 за місцевим часом і прибули протягом трьох хвилин.

На місці події вони майже одразу почали перестрілку з підозрюваним. В результаті перестрілки двоє офіцерів отримали поранення, один з них прооперований і перебуває у важкому стані.

Президент країни Джо Байден назвав перестрілку «безглуздим актом насильства зі зброєю».

Нагадаємо, в Ізраїлі оголосили мобілізацію резервістів. Раніше там були скоєні теракти – стрілянина по перехожих та автомобіль, спрямований у натовп людей. Вони сталися з різницею у кілька хвилин у п'ятницю, 7 квітня, увечері.

Раніше стало відомо, що зросла кількість жертв руйнівних торнадо у США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: