Данілов назвав завдання номер один поточного етапу контрнаступу

Читать на русском
На даному етапі бойових дій головним завданням ЗСУ є знищення живої сили, техніки, складів пального, б/к, командних пунктів, артилерії та сил ППО окупантів.
ukrinform / Keystone Press Agency / Global Look Press

На даному етапі бойових дій завдання номер один українських військових – максимальне знищення живої сили, техніки, складів та інших об'єктів російських окупантів.

Про це розповів секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов.

«Сили оборони України на даному етапі активних бойових дій виконують завдання номер один – максимальне знищення живої сили, техніки, складів пального, б/к, командних пунктів, артилерії та сил ППО російської армії. Останні дні особливо врожайні. Зараз війна на знищення дорівнює війні за кілометри. Більше знищено – більше звільнено. Чим ефективніше перше, тим більше другого. Діємо спокійно, зважено, крок за кроком», – написав він у Twitter.

Зазначимо, за підрахунками Міноборони, минулого тижня ЗСУ знищували ворожі цілі високої пріоритетності в середньому кожні 70 хвилин.

За тиждень наступу українські військові звільнили 9 квадратних кілометрів території на Сході та 28,4 квадратних кілометрів – на Півдні.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, як ставиться до заяв про «повільний» контрнаступ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: