Обстановка на Бахмутському напрямку знову загострилась – Маляр

Читать на русском
За словами Маляр, на південному фланзі українським військам вдалося просунутися вперед. При цьому на північному фланзі продовжуються запеклі бої. Неспокійно й у самому Бахмуті – ворог продовжує обстрілювати позиції ЗСУ.
Фото: 36 ОБРМП

Ситуація на Бахмутському напрямку знову загострилася - російська окупаційна армія намагалася наступати в районі міста, але всі спроби рашистів завершилися провалом.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У ЗСУ розповіли, скільки військ росія тримає на Бахмутському напрямкуЗа словами Череватого, під Бахмутом воює дуже потужне угрупування ворожих військ. Росіяни тримають на цьому напрямі кілька сотень танків і велику кількість живої сили.

За її словами, на Бахмутському напрямку «триває двобій за перехоплення ініціативи».

«Ситуація змінюється дуже швидко. Контроль над одними і тими ж позиціями може двічі за добу втрачатись та відновлюватись. Ворог активно реагує на всі наші дії та створює на загрозливих напрямках по три лінії оборони», – розповіла Маляр.

Вона наголосила, що на південному фланзі українським військам вдалося просунутися вперед. При цьому на північному фланзі продовжуються запеклі бої. Неспокійно і в самому Бахмуті – ворог обстрілює позиції ЗСУ, намагаючись зірвати логістику та завдати максимальних втрат.

«Водночас наші захисники не дають ворогові пересуватися по місту і вражають вогнем позиції ворога», – написала Маляр.

Нагадаємо, українські військові за минулий тиждень звільнили 9 квадратних кілометрів території на Сході та 28,4 кв. км – Півдні.

Раніше в Міноборони поділилися статистикою знищення військ рф за минулий тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: