Зеленський провів Ставку на Рівненській АЕС: що обговорювали

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки Верховного головнокомандувача на Рівненській атомній електростанції.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки Верховного головнокомандувача на Рівненській атомній електростанції.

Про це йдеться у Telegram-каналі президента.

«Сьогодні Ставка виїзна. Зібралися на Рівненській АЕС, щоб на місці оцінити будь-які можливі загрози станції», – повідомив Зеленський.

Під час Ставки президент заслухав доповіді головнокомандувач ЗСУ Валерія Залужного та глави ГУР Кирила Буданова про оперативну обстановку на білоруському кордоні та можливі дії ворога. Окрім цього йому доповіли про посилення Північного напрямку й охорону АЕС.

«Клименко, Наєв, Лебідь, Дейнеко – про посилення Північного напрямку й охорону АЕС. Начальник Рівненської ОВА Коваль і командувач «Волині» Миронюк – про оборонні рубежі та соціально-економічну ситуацію в регіоні. Щиголь – про захист Рівненської АЕС від кіберзагроз», – додав президент.

Також сьогодні у Ставці брали участь президент «Енергоатома» Петро Котін і директор станції Павло Ковтонюк.

Напередодні президент заслухав доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського та Наєва щодо поточної ситуації на лінії фронту та необхідності посилення підрозділів ЗСУ додатковими артсистемами та снарядами.

Раніше Володимир Зеленський прокоментував інформацію про можливий напад «вагнерівців» на Київ із боку Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: