Таврійський напрямок: ЗСУ за добу знищили майже 20 одиниць ворожої техніки

Читать на русском
Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали 1337 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже три роти.
фото: Lb.ua

Станом на четвер, 29 червня, Збройні сили України успішно продовжують просування на Таврійському напрямку. За добу ЗСУ у на цій ділянці фронту знищили майже три роти окупантів.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

«Сили оборони продовжують просуватися вперед на Таврійському напрямку», - розповів він.

Зазначається, що підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали 1337 вогневих завдань.

Згідно з даними Тарнавського, за останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже три роти.

Крім того, знищено 19 одиниць військової техніки противника. Зокрема: 2 танки, БРЕМ, МТЛБ, БРМ, БпЛА «Орлан-10», БпЛА «Zala», самохідна артилерійська установка 2С3 «Акація», гаубиця 2А65 «Мста-Б» та автомобільна техніка.

Нагадаємо, що російська армія втратила за останню добу 680 військових, 2 танки, 10 бойових броньованих машин, 27 артилерійських систем, літак Су-25, 14 безпілотників та 12 одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

Також стало відомо, що Збройні сили України просунулися на понад тисячу метрів на кількох напрямках. За даними Міноборони, на Бердянському напрямку – 1 300 м, у напрямку Кліщіївки – 1 200 м, у напрямку Курдюмівки – 1 500 м.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: