ЗСУ знищили на Таврійському напрямку три роти росіян та два десятки ворожої техніки

Читать на русском
На Таврійському напрямку минулої доби, 27 червня, Сили оборони знищили три роти російських загарбників та 21 одиницю ворожої техніки.
Укрінформ

На Таврійському напрямку минулої доби, 27 червня, Сили оборони знищили три роти російських загарбників та 21 одиницю ворожої техніки.

Про це повідомляє пресслужба об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку у Facebook.

Відомо, що підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1 222 вогневих завдання. Йдеться як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по планових цілях, виявлених раніше. Внаслідок роботи ЗМУ втрати ворога вбитими та пораненими склали майже три роти. Також було знищено 21 одиницю озброєння та військової техніки противника.

У пресцентрі додають, що ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на наступальних діях на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, а також веде активну оборону на Новопавлівському, Времівському та Оріхівському напрямках.

«Протягом доби ворог 21 раз атакував українські позиції. Окрім того, здійснив 477 обстрілів, застосовуючи танки, реактивні системи залпового вогню та ствольну артилерію», – додають у повідомленні.

У Генштабі повідомляли, що російські війська зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямах – там тривають тяжкі бої. Протягом доби сталося понад 30 бойових зіткнень.

Додамо, за останню добу армія рф втратила ще 930 військових, 13 бойових броньованих машин, 6 артилерійських систем, РСЗВ, засіб ППО, 7 безпілотників, 2 одиниці автомобільної техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: