Спеціальний посланник Папи Римського цього тижня відвідає росію

Читать на русском
Спеціальний посланник Папи Римського кардинал Маттео Дзуппі 28-29 червня перебуватиме з візитом у російській федерації.
Vatican News

Спеціальний посланник Папи Римського кардинал Маттео Дзуппі 28-29 червня перебуватиме з візитом у російській федерації.

Про це пише Vatican News.

Удавані миротворці: у чому суть ініціатив щодо припинення війни в Україні, запропонованих за кордономУ чому полягає суть мирних планів, які для припинення війни в Україні пропонували Китай, Індонезія, Ватикан та інші держави.

У вівторок, 27 червня, стало відомо, що завтра розпочнеться другий етап спеціальної місії, яку Папа Римський доручив голові Італійської єпископської конференції.

«Головною метою ініціативи є заохочення жестів людяності, які можуть сприяти вирішенню нинішньої трагічної ситуації та пошукам шляхів для досягнення справедливого миру», – йдеться в повідомленні.

Додамо, кардинала Дзуппі під час візиту супроводитиме співпрацівник державного секретаріату Святого Престолу.

Нагадаємо, 6 червня президент України Володимир Зеленський приймав у Києві спеціального представника Папи Римського Франциска кардинала Маттео Дзуппі. Під час зустрічі сторони обговорили поточну ситуацію в Україні та гуманітарну взаємодію у рамках реалізації української Формули миру.

У квітні Папа Римський повідомив, що Ватикан бере участь у «миротворчій місії», щоб спробувати покласти край конфлікту між росією та Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: