Українські бійці пробили оборону росіян під Бахмутом, яку вони готували місяцями

Читать на русском
Українські військові під Бахмутом пробили лінію оборони, яку росіяни готували місяцями, та розгромили батальйон окупантів.
Getty Image

Українські військові під Бахмутом пробили лінію оборони, яку росіяни готували місяцями, та розгромили батальйон окупантів.

Про це йдеться на сторінці у Facebook 28-ї ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

«1-й механізований батальйон 28-ї ОМБр провів успішний штурм позицій окупантів в районі Курдюмівки. На відео робота першої механізованої роти», – йдеться в повідомленні.

В результаті бою ворожий батальйон був розгромлений, при цьому близько 35 окупантів ліквідовано, 40 втекло та ще декілька росіян здалися в полон. У повідомленні наголошують, що це важливий успіх для ЗСУ, оскільки воїни пробили оборону, яку ворог готував місяцями.

«Пам’ятайте, контрнаступ - це не кіно і не веселі відео у соцмережах. Якщо ви «втомилися від війни», то уявіть себе на місці хлопців у БМП, що летить на штурм», – додали у бригаді.

Відомо, що станом на 25 червня українські бійці на Бахмутському напрямку просунулися на 600-1000 метрів.

Нагадаємо, підрив російською армією Каховської ГЕС не вплинув на контрнаступ української армії, і незабаром ЗСУ оголосять про результати, які порадують усіх.

Міноборони Британії повідомляло, що за неповний перший місяць літа Україні вдалося звільнити майже 300 квадратних кілометрів своєї території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: