У росії вперше показали Шойгу після заколоту Пригожина

Читать на русском
Шойгу вперше з'явився на публіці після спроби заколоту Пригожина. На відео, оприлюдненому міноборони рф, він нібито відвідує передовий пункт управління.
Фото: 24rus.ru

Міністр оборони росії Сергій Шойгу вперше з'явився на публіці після спроби заколоту ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина.

Пропагандистські канали стверджують, що Шойгу «відвідав передовий пункт управління одного із об'єднань «Західного» угруповання військ».

Міноборони рф оприлюднило відео, на якому Шойгу нібито прибуває в цей пункт. Він також «заслухав доповідь командувача угрупуванням генерал-полковника Євгена Никифорова про обстановку, характер дій противника і виконання російськими військами бойових завдань на основних тактичних напрямках».

Зазначимо, що це перша публічна поява Шойгу після спроби бунту (втім, коли і де знято відео – невідомо). Під час заколоту Пригожина 23 та 24 червня російський міністр оборони не виступав публічно та не коментував події.

При цьому свій «похід на Москву» Пригожин розпочав саме через конфлікт із міноборони.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, Пригожину могли пообіцяти звільнення Шойгу та ще кількох військових чиновників за припинення бунту.

Більше про одноденний заколот Пригожина – у матеріалі «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: