У Криму підірвали автівку із запорізьким гауляйтером Єпіфановим

Читать на русском
У Сімферополі підірвалася автівка з так званим помічником віцепрем'єра Запорізької області Володимиром Єпіфановим.
Фото Baza

У Сімферополі підірвалася автівка з так званим помічником віцепрем'єра Запорізької області Володимиром Єпіфановим.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

VIP-цілі: кого з російських генералів вдалося ліквідувати під час війни в УкраїніХто з російських генералів, за неофіційними даними, був ліквідований у ході війни в Україні – на інфографіці.

Відомо, що інцидент стався на Євпаторійському шосе в тимчасово окупованому Сімферополі сьогодні, 19 червня, о четвертій годині ранку. Разом з гауляйтером у машині перебував також його секретар та охоронець. Чоловіки отримали 30% опіків голови, тулуба та рук, їх госпіталізували.

«У Сімферополі вибухнув автомобіль із помічником віцепрем'єра Запорізької області. Чиновник, а також його секретар та охоронець зазнали сильних опіків», – йдеться в повідомленні.

Розповідають, що Єпіфанов їхав за кермом автомобіля, коли раптом вибухнув газовий балон, встановлений на машині.

«Через що саме стався вибух, поки що неясно. Але, за словами помічника віцепрем'єра, за день до цього газовий балон перевіряли на СТО у Сімферополі. Ймовірно, його власникам тепер варто чекати на візит правоохоронців», – пише Baza.

Нагадаємо, 16 червня у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автомобіль, який належав одному з російських «гастролерів».

Також писали, що ракетним ударом українські військові 12 червня ліквідували генерал-майора Сергія Горячова, начальника штабу 35 загальновійськової армії росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: