Найближчими днями ворог може посилити обстріли дронами – Гуменюк

Читать на русском
Рф, ймовірно, в очікування оновлення поставок безпілотників. Тому обстрілів за допомогою БПЛА найближчими днями може стати більше.
Укрінформ

Рф, ймовірно, в очікування оновлення поставок безпілотників. Тому обстрілів за допомогою БПЛА найближчими днями може стати більше.

Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

Атаки іранських дронів: скільки «шахедів» збивають сили ППОДинаміка знищення іранських дронів-камікадзе в Україні з вересня минулого року – на інфографіці.

За її словами, росіяни змінили тактику у використанні безпілотників під час обстрілів території України, вони використовують їх більш компактно. Це може свідчити про очікування оновлення поставок.

«На даному етапі можемо констатувати, що БПЛА стало менше, і використання їх групами, більш компактними, чотири, п'ять, сім одиниць. Це може бути пов'язано з тим, що вони очікують оновлення поставок, і знову, буквально за кілька днів, буде посилена атака», –заявила Гуменюк.

Раніше британські розвідники повідомляли, що росія останні місяці працює над забезпеченням довгострокових та великих поставок дронів-камікадзе.

Тим часом у рф будується завод із виробництва іранських безпілотників. Тегеран бере безпосередню участь у цьому процесі, поставляючи окупантам всі необхідні матеріали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: