В росії заявили про атаку дронів на електропідстанцію в Брянській області

Читать на русском
У ніч на неділю, 18 червня в Брянській області російської федерації дрони атакували електропідстанцію Марицька.
Фото ілюстративнеglavcom.ua

У ніч на неділю, 18 червня в Брянській області російської федерації дрони атакували електропідстанцію Марицька.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Які населені пункти в тилу рф та на окупованій території зазнали атак дроновДесятки російських міст і сіл, а також окуповані рф території України неодноразово зазнавали атак безпілотників з початку повномасштабної війни.

За словами росіян, електричну підстанцію в Брянській області атакували два безпілотні літальні апарати. Через це мешканці 10 населених пунктів залишилися без світла.

Зазначають, що перший безпілотник скинув боєприпас близько 23 години вечора. Внаслідок вибуху були пошкоджені силові кабелі підстанції. Через годину підстанцію атакував ще один дрон.

«Скинутий з нього боєприпас пошкодив перемикач лінії. Унаслідок атаки місто Севськ і ще 9 інших населених пунктів залишилися без світла», – йдеться в повідомленні.

Постраждалих внаслідок атаки немає.

Неспокійно у Брянській області було й вночі 17 червня. Тоді дрони атакували нафтопровід «Дружба» у Новозибківському міському окрузі.

Тим часом вибухи також лунали сьогодні у селі Партизани біля окупованого Генічеська на Херсонщині. Вдалим ударом українська авіація вразила склад боєприпасів окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: