Повітряні сили підтвердили знищення ворожого складу боєприпасів на Херсонщині

Читать на русском
У Повітряних сил України підтвердили знищення складу боєприпасів російських загарбників біля окупованого Генічеська на Херсонщині.
mil.in.ua

У Повітряних сил України підтвердили знищення складу боєприпасів російських загарбників біля окупованого Генічеська на Херсонщині.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в етері телемарафону.

За його словами, вибухи сьогодні, 18 червня, лунали у селі Партизани біля окупованого Генічеська на Херсонщині. Вдалим ударом українська авіація вразила склад боєприпасів окупантів.

Ігнат наголошує, чим більше таких ударів буде по складах ворога, тим менше буде російських обстрілів з артилерії.

«Ви вже, мабуть, бачили роботу у селі Партизани (Рикове), палаючі склади боєприпасів. Командувач вже подякував у себе в офіційному Телеграм-каналі хлопцям за гарну роботу. Менше боєприпасів, більше вогню, більше детонацій ворожих складів, менше цього полетить по наших захисниках», – заявив речник.

Зазначимо, що після вибухів у селищі спостерігали перебої зі зв'язком. Місцеві жителі намагалися виїхати із населеного пункту. Також вибухи пролунали у тимчасово окупованому Скадовську.

Напередодні стало відомо, що 16 червня у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автомобіль, який належав одному з російських «гастролерів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: