Війська рф вдарили по Одесі «Калібрами», на місці влучання виникла пожежа

Читать на русском
Російська окупаційна армія, вночі 14 червня, завдала ракетного удару по Одесі. За попередніми даними, ППО збила 2 ракети.
Ілюстративне фото24 канал

У ніч на 14 червня ворожі війська завдали по Одесі ракетного удару «Калібрами», за попередніми даними, ППО збила 2 ракети.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь» у Фейсбуці.

Вночі в Одеській, Миколаївській та Кіровоградській областях оголосили про повітряну тривогу. Повітряну тривогу на Одещині оголосили о 2:27. Перші повідомлення про вибухи з'явились близько 2:30. Відбій тривоги оголосили вже о 2:56.

«По Одесі ворог спрямував ракетний удар «Калібрами» з акваторії Чорного моря. Працювали сили протиповітряної оборони. Попередньо, 2 ракети збито», - йдеться у повідомленні.

У командуванні повідомили, що внаслідок атаки зафіксовано займання в районі одного з бізнесцентрів та влучання у складське приміщення торгівельної мережі.

Інформація про масштаби руйнувань та постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, що протягом минулої доби росіяни здійснили 21 обстріл Сумщини, зафіксовано 101 вибух, загинули 7 працівників Держлісгоспу.

Також внаслідок ракетної атаки росіян на Кривий Ріг в ніч на 13 червня загинуло вже 11 людей. З-під завалів дістали тіло ще однієї загиблої людини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: