На Сумщині через російські обстріли за добу загинули 7 людей

Читать на русском
У Шосткінському районі внаслідок ворожого обстрілу загинули 7 працівників Держлісгоспу, які в цей час рухалися на автомобілі УАЗ.
sts.sumy.ua

Протягом минулої доби росіяни здійснили 21 обстріл Сумщини, зафіксовано 101 вибух, загинули 7 працівників Держлісгоспу.

Про це військова адміністрація Сумської області повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що обстрілів зазнали Хотінська, Миропільська, Білопільська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська, Есманська, Новослобідська та Великописарівська громади.

Кількість загиблих внаслідок обстрілу Кривого Рогу знову зрослаВнаслідок ракетної атаки росіян на Кривий Ріг в ніч на 13 червня загинуло вже 11 людей. З-під завалів дістали тіло ще однієї загиблої людини.

Середино-Будську громаду загарбники атакували з міномета, що призвело до двох вибухів. Ворожим вогнем пошкоджені магазин і господарські будівлі.

По Шосткінському району ворог ударив зі ствольної артилерії, спричинивши ще 21 вибух. Унаслідок артобстрілу загинули працівники державного підприємства лісового господарства, які в цей час пересувалися на автомобілі УАЗ. Уточнення інформації триває.

Унаслідок ще одного удару з ворожої артилерії пролунали вісім вибухів — пошкоджень зазнав приватний будинок.

Артилерійські обстріли громади тривали. Так, зафіксовані були ще 15 вибухів. Унаслідок одного з них загорівся приватний будинок.

Зноб-Новгородську громаду російські війська атакували з мінометів і артилерії – пролунали 11 і шість вибухів відповідно.

На територію Миропільської громади загарбники скинули з безпілотника боєприпас типу ВОГ, також вдарили по ній з міномета, спричинивши три вибухи.

Мінометних обстрілів від росіян зазнали Хотінська й Есманська громади – відбулися вісім і чотири вибухи відповідно.

Ударів з мінометів і артилерії російська армія завдала по Великописарівській громаді – зафіксовані чотири й один вибух.

Білопільську громаду ворог обстріляв із мінометів, спричинивши 11 вибухів, також запустив по ній із гелікоптера дві ракети, імовірно, некеровані авіаційні.

Нагадаємо, що війська рф обстріляли чотири населені пункти Сумщини та Чернігівщини, понад 40 влучань.

Раніше ми повідомляли, що росіяни влучили у дитячий інтернат на Сумщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: