Росія подвоїла кількість бойових дельфінів для захисту бази у Севастополі – ЗМІ

Читать на русском
Аналіз показав, що зараз росіяни тримають у бухті 6-7 дельфінів, тоді як раніше їх кількість становила 3-4 особини.
Фото: Getty Images

Російська окупаційна армія подвоїла кількість бойових дельфінів для захисту бази Чорноморського флоту, розташованої у Севастопольській бухті.

Про це повідомляє британське видання Naval News.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

Зазначається, що окупанти зважилися на такий крок через побоювання диверсій, які нібито можуть влаштувати водолази українського спецназу.

Аналіз показав, що зараз росіяни тримають у бухті 6-7 дельфінів, тоді як раніше їх кількість становила 3-4 особини.

«Патрулювання дельфінів побільшало за частотою і покриває велику територію. Тварини захищатимуть Севастополь від водолазів українського спецназу, які можуть проникнути на базу Чорноморського флоту росії. У морських ссавців є невід'ємна перевага у швидкості та силі навіть перед найнатренованішим бойовим плавцем», – уточнили у виданні.

Нагадаємо, вперше інформація про те, що окупанти використовують дельфінів для оборони бази у Севастополі, з'явилася у квітні минулого року.

Варто зазначити, що останнім часом місцеві жителі часто повідомляють про вибухи у Севастополі. Так, 18 травня в різних районах міста прогриміло щонайменше 14 «хлопків». Окупаційна влада заявила тоді, що вибухи пов'язані з навчаннями Чорноморського флоту рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: