ЗСУ показали, як за допомогою дронів відбили штурми окупантів на півдні

Читать на русском
Військові навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій показали, як дронами відбили штурм окупантів на півдні.
DPSUkraine

Військові навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій показали, як дронами відбили штурм окупантів на півдні.

Про це повідомляють Сили спеціальних операцій у Telegram.

Воїни навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій показали, як працюють по противнику, що штурмом намагався взяти позиції ЗСУ. Відзначають, що кадри бойової роботи зняли оператори БПЛА на південному напрямку.

«Атаку російських військових відбили воїни ССО разом із побратимами-піхотинцями. Після противник здійснив другу спробу штурму. Але її також успішно відбили», – йдеться в повідомленні.

Військові розповідають, що під час бою надзвичайну ефективність продемонстрували оператори FPV-дронів. Попри намагання ворожих бійців сховатися в укриттях багато із них були знищені саме ударами з безпілотників.

Нагадаємо, українські військові на Таврійському напрямі продовжують завдавати російським окупантам суттєвих втрат у живій силі та техніці. За добу противник втратив тут близько чотирьох рот убитими та пораненими.

Загалом втрати окупаційної армії за останню добу склали 470 військових, 4 танки, 6 бойових броньованих машин, 20 артилерійських систем, засіб ППО, вертоліт, 2 безпілотники, 3 одиниці автомобільної та спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: