Зеленський заявив, що Україна перейшла до контрнаступальних дій

Читать на русском
В Україні відбуваються певні контрнаступальні й оборонні дії. Командувачі налаштовані позитивно.
president.gov.ua

В Україні відбуваються певні контрнаступальні й оборонні дії. Командувачі налаштовані позитивно.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

У суботу, 10 червня, Зеленський заявив, що в Україні ведуться контрнаступальні та оборонні операції, проте не уточнив на якому вони етапі.

«Цікаво, що путін сказав про наш контрнаступ. Важливо, що росія відчуває, що їм не довго залишилось, на мою думку. Контрнаступальні та оборонні дії відбуваються в Україні. На якій стадії, не буду говорити детально», – сказав український лідер.

Він додав, що щоденно перебуває на зв'язку з командуванням різних напрямків і всі вони зараз налаштовані позитивно.

«Мені здається, довіряти треба нашим військовим. Я їм довіряю, я щоденно на зв'язку з нашими командувачами, Сирський, Тарнавський, Москальов, Залужний. Всі настроєні позитивно. Так Путіну і передайте», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, британська розвідка вважає, що Збройним силам України, ймовірно, вдалось досягти значного прогресу й прорвати першу лінію російської оборони в деяких районах фронту.

Тоді як фахівці Інституту вивчення війни зазначали, що Сили оборони продовжують просування під Бахмутом, а також мають певні успіхи в Донецькій та Запорізькій областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: