САП повідомила про підозру депутату Рівненської облради

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку вручили повідомлення про підозру рівненському депутату, який також обіймає посаду головного лікаря.
Сергій Шевчукфото: ror.gov.ua

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру депутату Рівненської обласної ради, якого напередодні викрито на вимаганні та одержанні 1200 доларів неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

У САП додали, що цей депутат одночасно обіймає посаду головного лікаря КП «Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення». Згідно сайту Рівненської облради, ним є депутат Сергій Шевчук від партії «Сила і Честь».

«Прокурор САП за участі детективів НАБУ повідомив про підозру депутату Рівненської обласної ради, якого напередодні викрито на вимаганні та одержанні 1,2 тисяч доларів неправомірної вигоди. Дії особи кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України», – інформує прокуратура.

У межах досудового розслідування встановлено, що депутат, який одночасно обіймає посаду головного лікаря КП «Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення», вимагав у громадянки, яка має статус «чорнобильця» та супутні захворювання, грошові кошти за оформлення документів, необхідних для ухвалення рішення про інвалідність, пов'язану з наслідками аварії на ЧАЕС. Депутата затримано на «гарячому» одразу після передачі обумовлених коштів.

Нагадаємо, САП повідомила про підозру колишньому депутату Київської облради. Раніше НАБУ і САП повідомили про підозру заступнику керівника окружної прокуратури Дніпропетровщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: