Троє людей зникли безвісти через підтоплення на Херсонщині – МВС

Читать на русском
Троє людей зникли безвісти під час масштабного підтоплення у Херсонській області. У МВС закликали українців одразу звертатися до правоохоронців у разі зникнення родичів.
портал МВС

Після підриву дамби Каховської ГЕС зниклими безвісти вважаються троє людей.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Леонід Тимченко.

Що відомо про Каховську гідроелектростанцію, яку підірвали росіяниЩо відомо про Каховську гідроелектростанцію на Херсонщині, яку зруйнували окупанти – на інфографіці.

«За минулу добу було отримано три виклики за лінією 102 щодо осіб, які зникли безвісти за особливих обставин у Херсонській області», – повідомив чиновник.

За його словами, рідні зниклої людини не мають чекати, перш ніж звернутися до правоохоронних органів. Робити це варто одразу щойно людина зникла.

Леонід Тимченко також поінформував, що станом на 7 червня в України зниклими безвісти вважаються 23 876 осіб. Такі дані відображаються у реєстрі зниклих безвісти за особливих обставин, який запрацював в Україні 2 травня.

Нагадаємо, станом на ранок 7 червня інтенсивність підтоплення Херсонської області знижується, але через значні руйнування греблі Каховської ГЕС вода ще прибуватиме. Відомо про затоплені 1852 будинки та евакуйованих 1457 осіб.

Через підрив Каховської ГЕС президент Зеленський звернувся до світу. Він наголосив, що підірвавши Каховську ГЕС російські окупанти скоїли найбільший за десятки злочин екоциду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: