Маляр розповіла про просування українських військових на Бахмутському напрямку

Читать на русском
Українські військові на Бахмутському напрямку перейшли з оборони в наступ та за 6 чеврня просунулися до 1100 метрів на різних ділянках.
mind.ua

Українські військові на Бахмутському напрямку перейшли з оборони в наступ та за 6 чеврня просунулися до 1100 метрів на різних ділянках.

Про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram.

Українські захисники за минулу добу, 6 червня, на різних ділянках Бахмутського напрямку просунулися від 200 до 1100 метрів.

За словами Маляр, на цьому напрямку ворог перейшов до оборони, намагаючись утримати займані позиції. Наразі росіяни стягують свої резерви. Тим часом бійці ПВК «Вагнер» залишаються подекуди у тилових підрозділах та бойові дії веде регулярна армія рф, задіюючи десантно-штурмові загони.

ЗСУ вдається тримати оборону на Бахмутському напрямку завдяки підготовленим укріпленням.

«Так довго тримати оборону Бахмутського напрямку та зараз на ньому наступати вдається в тому числі завдяки зазделегідь підготовленим укріпленням. Вся місцевість довкола - це фактично укріп.район. Готувалось укріплення завчасно силами наших військ та місцевих військових адміністрацій. Будували капітально», – додала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, що командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що російські військові продовжують втрачати позиції на Бахмутському напрямку, тоді як українські бійці виконують дедалі більше успішних наступальних операцій.

Нещодавно у ЗСУ повідомили, що українським військовим вдалося виснажити сили ПВК «Вагнера» у Бахмуті та змусити їх втекти з великими втратами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: