Росіяни атакували ракетами Авдіївку на Донеччині

Читать на русском
За минулу добу, 6 червня, на Донеччині російські загарбники обстріляли Курахівську громаду, а зранку 7 червня ракетного удару зазнала Авдіївка.
Павло Кириленко

За минулу добу, 6 червня, на Донеччині російські загарбники обстріляли Курахівську громаду, а зранку 7 червня ракетного удару зазнала Авдіївка.

Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

На Донецькому напрямку 7 разів росіяни обстріляли Курахівську громаду — Курахове, Курахівку, Гостре та Острівське. Поодинокі обстріли зафіксовано в Очеретинській громаді. Тоді як на ранок 7 червня Авдіївка зазнала ракетного обстрілу.

Крім цього, на Волноваському напрямку під обстрілами опинилося с. Шевченко Комарської ТГ. Тут обійшлося без жертв і руйнувань.

На Горлівському напрямку одна людина загинула у Північному Торецької громади. У громаді також пошкоджено п’ять будинків. Тоді як руйнувань зазнала також багатоповерхівка у Часовоярській громаді та приватний будинок у Никифорівці Соледарської громади.

Також стало відомо, що на Лисичанському напрямку одна людина загинула у Торському Лиманської громади.

Нагадаємо, російські війська минулої доби безуспішно намагалися наступати на Лиманському, Бахмутському і Мар'їнському напрямах. Загалом на Донбасі сталося понад 30 бойових зіткнень.

Також писали, що українські захисники продовжують наступати на Бахмутському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: