ЗСУ вдалося виснажити і змусити «вагнерівців» втекти з Бахмута – Череватий

Читать на русском
Українським військовим вдалося виснажити сили ПВК Вагнера у Бахмуті та змусити їх втекти із великими втратами.
Генштаб ЗСУ

Українським військовим вдалося виснажити сили ПВК «Вагнера» у Бахмуті та змусити їх втекти із великими втратами.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в етері телемарафону.

Сьогодні ж українські захисники завдають ударів по угрупуванню «вагнерівців».

«Ми досягли головного: ми виснажили, вбили їх і заставили «Вагнера» втекти і ми зараз завдаємо потужні удари по їхньому угрупуванню. Війська, які заходять замість «вагнерівців» м’яко кажучи, не дуже прагнуть це робити. Вони знають, що було з їх попередниками, їхній моральний стан далекий від оптимального», – заявив Череватий.

Речник зазначив, що наразі росіяни здійснюють ротацію у Бахмуті та прикривають свою діяльність потужним артилерійським вогнем. Відтак цієї доби окупанти 452 рази били із ствольної артилерії та РСЗВ по українських позиціях, здійснили 6 авіанальотів, однак прямих боєзіткнень ще не було.

Та українські військові не дозволяють росіянам проводити ротацію спокійно. Відтак ударами бійців 107 окупантів було вбито, 126 зазнали поранення. Також знищили ворожий БМП, 7 гармат, самохідну артилерійську установку «Піон», 3 польові склади з боєприпасами і 4 військових автомобілі.

Напередодні повідомляли, що на Бахмутському напрямку збільшилась кількість артилерійських та авіаційних ударів росіян по позиціях українських захисників.

Раніше писали, що російська федерація проводить ротацію на Бахмутському напрямку і змінює «вагнерівців» на підрозділи, які вже зазнали великих втрат.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: