Правоохоронці перевірили майже 5 тис. укриттів: скільки з них виявились непридатними

Читать на русском
Правоохоронці перевірили понад 4 тисячі 800 укриттів в Україні. 20 відсотків з них виявилися непридатними до використання.
Фото МВС

Правоохоронці перевірили понад 4 тисячі 800 укриттів в Україні. 20 відсотків з них виявилися непридатними до використання.

Про це повідомляє у facebook пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Станом на ранок суботи, 3 червня, правоохоронці перевірили понад 4800 укриттів по державі, з них майже 900 непридатні до використання.

«Зачиненими виявилися 252 об’єкти цивільного захисту, непридатними до використання - 893. Усі порушення зафіксовані. Складені акти передані відповідальним органам для усунення недоліків», – розповів голова МВС Ігор Клименко.

Відзначимо, укриття та бомбосховища по Україні перевіряють понад 5300 рятувальників, поліцейських та представників місцевих органів виконавчої влади.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва під час ракетної атаки загинули троє людей, які не змогли потрапити до укриття у поліклініці. У суботу, 3 червня, Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваним у справі.

Також повідомляли, що 2 червня президент Володимир Зеленський доручив міністрам провести повну ревізію всіх захисних споруд в Україні. На це він дав десять днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: