Єрмак прокоментував звинувачення у нібито співпраці з ФСБ

Читать на русском
Перші повідомлення про начебто співпрацю керівника Офісу президента Андрія Єрмака з ворогом з’явились в анонімних Telegram-каналах, які веде ФСБ.
Керівник Офісу президента Андрій ЄрмакФото: сайт президента України

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що інформацію про його начебто співпрацю з ФСБ рф вперше поширили анонімні Telegram-канали.

Про це він сказав в інтерв’ю журналісту Дмитру Комарову.

«Вперше натяки на мою нібито співпрацю з росією з’явились під час моєї роботи, де я представляв Україну в Нормандському форматі. Я був дуже важкий для них перемовник. І сьогодні вже наша СБУ про це говорить, що вперше ця інформація, яку, на жаль, потім підхопили і деякі українські політики, це в першу чергу виникли в анонімних каналах в Telegram, які, як сьогодні доводить СБУ і розвідка, ведуться російським ФСБ. Навіть мені смішно про це чути, тому що рівень людей, з якими я спілкуюсь сьогодні – і з керівниками розвідок наших партнерів американців, британців, – і як ви розумієте, якби до мене у цих людей було хоч отаке запитання, то безумовно все було б по-іншому», – заявив Єрмак.

Також він наголосив, що варто «пам’ятати про російську пропаганду, яка працює нон-стоп».

Нагадаємо, в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що все населення росії відповідальне за війну в Україні.

Також Єрмак спрогнозував, що може стати ключовим чинником для завершення війни в Україні.

Раніше Єрмак обговорив ситуацію на фронті з радником президента США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: