У Смоленській області рф під атаку дронів потрапили газова та нафтопереробна станції

Читать на русском
В ніч на 2 червня у Смоленській області росії безпілотники нібито атакували газову та нафтопереробну станції.
Фото ілюстративнеGetty Image

В ніч на 2 червня у Смоленській області росії безпілотники нібито атакували газову та нафтопереробну станції.

Про це повідомляє Telegram-канал Shot.

Відомо, що перший вибух зафіксували у Смоленському районі на газорозподільній станції близько 3:00 2 червня. Через атаку було пошкоджено адміністративну будівлю цеху № 3. Про постраждалих не повідомляють. Проте відомо, що на місці детонації утворилася вирва метр на півтора. Наразі проводиться обстеження газопроводу щодо виявлення пошкоджень.

Ще один вибух стався на нафтопереробній станції «Транснефти» у Починківському районі. Там було пошкоджено водяну ємність пожежогасіння об'ємом близько 100 кубічних метрів. Попередньо постраждалих теж немає.

Губернатор Смоленської області Василь Анохін підтвердив, що вночі два дрони атакували об'єкти паливно-енергетичного комплексу в селах Пересна Починківського району та Диваси Смоленського.

«Критичних пошкоджень та пожеж теж немає. Оперативні служби області працюють на місці для усунення наслідків», – додав він.

Також іночі 2 червня пролунали потужні вибухи у російському Курську. У рф заявили про атаку дроном, звинувативши у цьому Україну.

Тоді як напередодні, 1 червня, потужний вибух прогримів у Бєлгороді. Вибухова хвиля була такої сили, що у радіусі 200-300 метрів осколками побило вікна у довколишніх будівлях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: