Правоохоронці оголосили підозру блогерам, які публікували відео роботи ППО

Читать на русском
За версією слідства, у ніч на 16 травня підозрювані зняли роботу протиповітряної оборони України та наслідки ураження повітряних цілей під час масованої ракетної атаки рф по території Києва.
Фото: t.me/pgo_gov_ua

Правоохоронці повідомили про підозру київським блогерам, які опублікували відео роботи української ППО.

Про це повідомляє Telegram-канал Офісу генерального прокурора.

Підозра була оголошена чотирьом жителям столиці за фактом несанкціонованого поширення інформації «про рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України».

За версією правоохоронців, у ніч на 16 травня підозрювані зняли роботу протиповітряної оборони України та наслідки ураження повітряних цілей під час масованої ракетної атаки рф по території Києва. Потім вони розмістили свої відео у соцмережах.

«За місцями їх проживання проведено обшуки. Видалено технічні засоби, які використовувалися для розповсюдження забороненого контенту», – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Нагадаємо, сьогодні поліція знайшла ще 9 громадян, які знімали роботу протиповітряної оборони у Києві під час російської атаки, а потім виклали відео у соціальних мережах.

Раніше в Офісі президента розкритикували блогерів та місцевих чиновників за публікацію фото та відео з місця падіння ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: