Поліція знайшла ще 9 громадян, які публікували відео роботи ППО у Києві

Читать на русском
Дев'ятьох мешканців Києва затримали за публікацію у соціальних мережах відео роботи протиповітряної оборони.
Ілюстративне фото FT

Поліція знайшла ще дев'ятьох громадян, які знімали роботу протиповітряної оборони в Києві під час російської атаки, а потім виклали відео в соціальних мережах.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

«Під час обстрілу столиці у соціальних мережах ширилися відео роботи протиповітряної оборони. Співробітники управління карного розшуку столичного главку поліції спільно із працівниками кримінального аналізу встановили дев’ятьох громадян, які знімали та незаконно поширювали інформацію. Порушниками виявилися сім жінок та двоє чоловіків віком від 23 до 49 років. Своїми діями вони могли розкрити специфіку роботи ППО», – повідомили правоохоронці.

Порушників доправили до відділів поліції, де з ними поспілкувалися оперативні працівники та вони дали пояснення. Потім громадян передали співробітникам СБУ.

Нагадаємо, два тижні тому правоохоронці встановили особи шести мешканців Києва, які поширили інформацію про роботу ППО під час масованої ракетної атаки росії в ніч проти 16 травня.

Зазначимо, що в Офісі президента також розкритикували блогерів та місцевих чиновників за публікацію фото та відео з місця падіння ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: