У центрі Москви знайшли дрон: деталі

Читать на русском
У суботу, 20 травня, росіяни знайшли у центрі Москви невідомий дрон. Стверджують, що безпілотник був з камерою.
t.me/bazabazon

У суботу, 20 травня, росіяни знайшли у центрі Москви невідомий дрон. Стверджують, що безпілотник був з камерою.

Про це повідомляє Telegram-канал BAZA.

Які населені пункти в тилу рф та на окупованій території зазнали атак дроновДесятки російських міст і сіл, а також окуповані рф території України неодноразово зазнавали атак безпілотників з початку повномасштабної війни.

Літальний апарат знайшли сьогодні зранку на території Академії водного транспорту, що знаходиться у центрі російської столиці. Росіяни стверджують, що на безпілотнику була прикріплена камера.

«Дрон із камерою виявив охоронець під час ранкового обходу території ВНЗ на Новоданилівській набережній», – йдеться у повідомленні.

Місце інциденту наразі оглядає поліція та вибухотехніки. Наразі невідомо, кому саме належить безпілотник та як він потрапив на територію академії. Деталі вияснятимуть слідчі.

Нагадаємо, 15 травня у Московській області рф дрон впав на один зі складів зберігання вибухових речовин. Попередньо, коптер міг вести відеоспостереження, оскільки був обладнаний камерою.

Крім цього, росіяни у неділю, 7 травня, заявили, що нібито знайшли дрон з камерою на авіаційному заводі у Новосибірську. Того ж дня повідомили про «атаку дронів» з написами «Слава Україні» у Курській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: