Окупований Сімферополь частково знеструмлений

Читать на русском
У багатьох районах тимчасово окупованого Сімферополя, а також передмістях міста ввечері, 21 травня, зникла електрика.
СімферопольФото: iturizmo.ru

У низці районів Сімферополя та передмісті увечері 21 травня зникло електропостачання. Окупаційна влада Криму заявила про «технологічне відключення», але причину неполадки не назвала.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

Так званий радник окупаційної влади Криму Олег Крючков стверджує, що сталося технологічне відключення електроенергії. За його словами, електропостачання буде відновлено у місті у «найближчі 30-40 хвилин».

«О 22:49 внаслідок технологічного порушення на лінії 110 кВ було частково знеструмлено абонентів у м. Сімферополі. Відключене навантаження склало 42 МВт», – заявив Крючков.

За його словами, усуненням наслідків аварії займаються співробітники «Крименерго», а «роботи будуть закінчені в найкоротші терміни».

Останніми місяцями у тимчасово окупованому Криму почастішали аварії на різних інфраструктурних об'єктах. Так, 18 травня біля Бахчисараю в результаті вибуху з рейок зійшли вагони, пошкоджено близько 50 метрів залізниці. Рух поїздів на перегоні Сімферополь – Севастополь припинили.

Представник ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що залізницю в Криму використали для перевезення зброї. Він не виключив, що подібні інциденти можуть повторюватися в Криму, доки півострів не буде звільнено.

Нагадаємо, 2 травня на базі окупантів поблизу Сімферополя стався вибух.

Крім того, 6 квітня під Сімферополем сталася масштабна пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: