УЗ продає «символічні квитки» до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

Читать на русском
На честь звільнення Херсона Укрзалізниця пропонує українцям зарезервувати квитки на перші рейси до деокупованих міст.
railinsider.com.ua

На честь звільнення Херсона «Укрзалізниця» пропонує українцям зарезервувати квитки на перші рейси до деокупованих міст.

Про це йдеться в повідомленні компанії у Telegram.

«Ви просили – ми зробили! На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст! Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт «Квитки до перемоги», – йдеться в повідомлені.

Вже сьогодні можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Квиток можна придбати та, зберігати як символ віри у Збройні сили України і звільнення від загарбників, а скористатися ним одразу після звільнення. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем. Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги».

В компанії додали, що кошти від продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю автомобілів, які допоможуть сполучити міста і селища на звільнених територіях із найближчими залізничними вузлами.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила сполучення із звільненим цієї осені Куп'янськом на Харківщині. 3 листопада до міста вирушив перший рейс.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: