Партизани ліквідували у лікарнях Сімферополя 30 окупантів

Читать на русском
Партизанський рух АТЕШ у лікарнях тимчасово окупованого Сімферополя ліквідував 30 російських загарбників.
Ілюстративне фотоФото – t.me/atesh_ua

Партизанський рух українців та кримських татар «АТЕШ» ліквідував 30 російських загарбників у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє Telegram-канал руху.

Відомо, що партизани 11 листопада зайшли до шпиталю армії рф у Сімферополі, а також до місцевого пологового будинку №2, де перебувають поранені окупанти. Вони попередили, що мирним жителям бояться немає чого, а от загарбникам порадили «показати обличчя та прийняти смерть».

Росія вже зазнала вдесятеро більше втрат, ніж Україна – ЗеленськийРосія втратила з початку повномасштабної війни удесятеро більше своїх солдатів, ніж Україна.

«У військових шпиталях Сімферополя агенти АТЕШ успішно ліквідували 30 військовослужбовців армії рф...Перевіряйте палати, перевіряйте морги, паліть медкартки. Можете 300 разів спростовувати цей факт, але це правда! Думайте!», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що серед знищених злочинців були також і зрадники України, які у 2014 році перейшли на бік ворога.

Нагадаємо, у суботу, 12 листопада, українські військові продовжили нищити російських окупантів на південнобузькому напрямку. Зокрема, ліквідували 40 загарбників, а також 3 військових автомобіля.

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну досягли вже близько 80 210 осіб, 2838 танків та сотень одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: