Прикордонники ліквідували осередки окупантів, які планували атакувати Бахмут

Читать на русском
У неділю, 21 травня, стало відомо, що прикордонники ліквідували осередки загарбників у Бахмуті, які планували перейти в наступ.
Генштаб ЗСУ

У неділю, 21 травня, стало відомо, що прикордонники ліквідували осередки загарбників у Бахмуті, які планували перейти в наступ.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Відомо, що сьогодні, 21 травня, мінометники та аеророзвідники прикордонної служби ліквідували осередки загарбників у Бахмуті, які планували перейти в наступ.

«Відслідкувавши місце накопичення й дочекавшись зосередження певної кількості окупантів у руїнах, наші бійці відпрацювали мінометами», – зазначають у повідомленні.

Внаслідок злагоджених дій українських військових, противник втратив цілу штурмову групу. Зокрема, семеро бійців армії рф загинули, ще четверо отримали поранення. Ось так прикордонники й зірвали плани цих окупантів піти у наступ у Бахмуті.

Нагадаємо, 20 травня ватажок російської ПВК «Вагнер» Євген Пригожин вкотре заявив про окупацію росією Бахмута. Президент України Володимир Зеленський, своєю чергою, спростував цю заяву.

Наразі Збройні сили України продовжують зберігати контроль над частиною Бахмута. Станом на вечір 21 травня Третя окрема штурмова бригада у складі Сухопутних військ ЗСУ просунулася ще на 700 м углиб на околицях міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: