Стало відомо, скільки ворожих дронів вночі знищила українська ППО

Читать на русском
В ніч на суботу, 20 травня, російські війська атакували Україну 18 ударними дронами Shahed. Усіх їх було знищено українською протиповітряною обороною.
Фото ілюстративнеarmyinform.com.ua

В ніч на суботу, 20 травня, російські війська атакували Україну 18 ударними дронами «Shahed-136/131». Усіх їх було знищено українською протиповітряною обороною.

Про це повідомляє в Телеграмі командування Повітряних сил Збройних сил України.

Відомо, що після опівночі 20 травня російські окупанти атакували Україну з північного напрямку 18-ма ударними дронами «Shahed-136/131». Усі безпілотники спрямували на Київщину, їх було знищено силами та засобами повітряного командування «Центр» Повітряних Сил.

Повітряні атаки на столицю: як росія в травні била по Києву ракетами та дронамиКиїв із початку травня пережив уже вісім повітряних атак росіян. Подробиці – на інфографіці.

Також наприкінці п’ятниці, 19 травня, на східному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування «Схід» було знищено два ударні дрони типу «Shahed», а на південному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування «Південь» знищено розвідувальний БпЛА «Мерлін-ВР».

«Протягом минулої та поточної доби тактичною авіацією Повітряних Сил здійснено до 30-ти літаковильотів на вогневе ураження та винищувальне авіаційне прикриття», – додають у повітряних силах.

Зазначимо, що внаслідок падіння уламків цієї ночі у столиці зафіксували руйнування у декількох районах.

Раніше писали, що росія розпочала масовані повітряні атаки відразу з кількох напрямків, націлившись на центри управління у Києві та інші важливі об'єкти. Підсиливши інтенсивність атак рф, ймовірно, намагається змусити Україну відкласти свій контрнаступ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: