Рятувальники розповіли про наслідки нічної атаки дронів на Київ

Читать на русском
У Києві внаслідок падіння уламків ворожих дронів 20 травня на житлову багатоповерхівку у Дніпровському районі пошкоджені чотири квартири.
ДСНС України

У Києві внаслідок падіння уламків ворожих дронів 20 травня на житлову багатоповерхівку у Дніпровському районі пошкоджені чотири квартири.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Російські війська в ніч на 20 травня атакували Київ дронами-камікадзе. Хоч протиповітряна оборона збила всі «шахіди», їхні уламки таки завдали збитків у Дніпровському, Солом'янському, Печерському та Дарницькому районах столиці.

Частини ворожого безпілотника впали на дах дев'ятиповерхівки у Дніпровському районі столиці, внаслідок чого спалахнула пожежа. Вогонь поширився на 80 кв. м. Попередньо, пошкодження виявили у 4 квартирах.

«Повідомлення до служби порятунку надійшло о 01:22. Пожежу ліквідовано о 04:06 на загальній площі 80 кв. м. Попередньо, було виявлено пошкодження у 4 квартирах», – йдеться в повідомленні.

На місці інциденту працювали 7 одиниць техніки та 30 рятувальників. Згідно з даними служби, пожеж за іншими адресами не виникало. Жертв і постраждалих унаслідок падіння уламків немає.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 20 травня, російські війська атакували Україну 18 ударними дронами «Shahed-136/131». Усіх їх було знищено українською протиповітряною обороною.

Раніше писали, що росія розпочала масовані повітряні атаки відразу з кількох напрямків, націлившись на центри управління у Києві та інші важливі об'єкти. Підсиливши інтенсивність атак рф, ймовірно, намагається змусити Україну відкласти свій контрнаступ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: